Седмица след началото на скандала с апартамента в столичния квартал „Изток“, зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на парламентарната група на партията Цветан Цветанов обяви, че напуска Народното събрание. Решението му бе съобщено пред журналисти в парламента преди два дни.

Цветан Цветанов остава зам.-председател на политическата сила и председател на предизборния щаб на ГЕРБ. Заради апартаменти, купени от „Артекс“ на цени под пазарните, оставки подадоха правосъдният министър Цецка Цачева, зам.-министърът на спорта Ваня Колева и зам.-министърът на енергетиката Красимир Първанов.

Наред с 27-мата победа на професионалния ринг за Кубрат, извоювана с нокаут, много внимание в социалните мрежи привлече и една негова постъпка след края на мача, наречена „Целувката на Кобрата“. Джени Суши, която взе кратко интервю на Кобрата малко след категоричната му победа, бе изненадана с целувка от нашия спортист.

Новината обиколи българските и световните медии, а повечето потребители подходиха шеговито към ситуацията. Приятелката на Кубрат Пулев Андреа го защити.

Vegas Sports Daily, чийто репортер е Джени Суши са категорични, че „не приемат нарушаването на личното пространство на техните служители по каквато и да е причина.“ В официалното становище се казва също, че целият екип на медията подкрепя своята репортерка, докато казусът не бъде разрешен.

Казусът с апартаментите на Цветанов 

Кубрат Пулев пред съда на новите моралисти